Pakkausten suojaaminen

Muovittomat pakkaussuojat ja pehmusteet

Kehitämme puu- ja luonnonkuiduista uusia, muovia korvaavia pakkausmateriaaleja, jotka tarjoavat ympäristöystävällisen, kierrätettävän ja innovatiivisen vaihtoehdon perinteisille pakkaussuojille ja pehmusteille.

 

Styroksin ja kuplamuovin korvaaminen pakkaamisessa edellyttää, että biopohjainen materiaali on aidosti biohajoavaa, edullista ja sitä voidaan tuottaa tonnikaupalla.

 

Tähän me tähtäämme.

Puusta pakkaussuojaksi ja siitä takaisin mullaksi.

  • Ekologisuus: Puu on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttö pakkausmateriaaleissa vähentää muovijätteen määrää ja riippuvuutta ei-uusiutuvista resursseista.
  • Hiilivarasto: Puukuitupohjaisissa materiaaleissamme on kasvavan puun sitomaa hiiltä eli ne toimivat hiilivarastona elinkaarensa ajan. Tämä auttaa torjumaan ilmastonmuutosta ja vähentämään kasvihuonepäästöjä.
  • Kierrätettävyys: Materiaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan hyödyntää uudelleen monia kertoja. Tämä edistää kiertotaloutta ja vähentää jätteen määrää.
  • Biohajoavuus: Kompostoituvat pakkausmateriaalit hajoavat luonnossa ilman haitallisia jäämiä. Tämä auttaa vähentämään ympäristöhaittoja.

Pilotointi käynnissä

Tällä hetkellä rakentamisen eristeiden ja pakkaussuojien tuoteryhmissä on työn alla useita asiakastuotteita ja sovelluksia. Arvioimme saavamme tuotteita kaupallisesti markkinoille noin 1,5–2 vuoden kuluttua.

Parhaillaan kehitämme useita puukuitupohjaisia rakennusmateriaaleja, rakennamme koelinjaa ja etenemme kohti ensimmäistä tuotantotehdastamme.
Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon seuraavista askelistamme ensimmäisenä.