Vastuullisuus

Vastuullinen materiaaliteknologian edelläkävijä

Kehitämme puusta ja muista luonnonkuiduista uudentyyppisiä materiaaleja. Muunnamme teollisuuden hukan hiilivarastoiksi sekä kierrätettäviksi, muovittomiksi ja maatuviksi rakennusteollisuuden eristeiksi ja pakkaussuojiksi. Tinkimättä materiaaleilta vaadittavista ominaisuuksista.

Turvallisia ja terveellisiä ratkaisuja meille ja tuleville sukupolville

Fiberwood sitoutuu kehittämään ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja fossiilisille materiaaleille ja toimimaan vastuullisesti planeettamme hyvinvoinnin puolesta. Tuemme kestävää kehitystä edistämällä puu- ja luonnonkuitupohjaisten materiaalien käyttöä.

Prioriteettimme

Vihreän ja kestävän puurakentamisen edistäminen

Haluamme vauhdittaa puurakentamista kehittämällä puu- ja luonnonkuitupohjaisia, hengittäviä eristemateriaaleja. Näin huolehdimme rakennusten ja niissä asuvien ihmisten terveydestä.

Muovinkäytön vähentäminen pakkaamisessa

Haluamme vähentää pakkauksien kautta luontoon kulkeutuvia mikromuovi- ja yleismuovijätteitä, jotta luonto ja eläimet voisivat paremmin, eikä luonto saastuisi tarpeettomasti.

Teollisuuden sivuvirrat tehokäyttöön.

Fiberwoodin avulla metsä- ja tekstiiliteollisuuden sivuvirroista voidaan tuottaa vähähiilisiä eriste- ja pakkaussuojamateriaaleja. Ominaisuuksiltaan, kuten eristävyydeltään ja lujuudeltaan, uudet materiaalit vastaavat perinteisiä verrokkejaan mineraalivillaa ja solumuovipohjaisia materiaaleja.

Parhaillaan kehitämme useita puukuitupohjaisia rakennusmateriaaleja, rakennamme koelinjaa ja etenemme kohti ensimmäistä tuotantotehdastamme.
Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon seuraavista askelistamme ensimmäisenä.