Rakentaminen


Hengittävää ja luonnonmukaista eristämistä

Kehitämme puukuitupohjaisia ja ekologisia eristevaihtoehtoja rakennusteollisuudelle.

 

 

Eristemateriaalimme innovatiivisuus piilee sen ainutlaatuisessa tuotantoteknologiassa ja tuotteiden raaka-ainepohjassa. Vaahtoteknologia mahdollistaa uudenlaisen materiaalin luomisen puu- ja luonnonkuiduista.

Tuoteportfolio

Tässä katsaus kehitteillä olevaan monipuoliseen tuotevalikoimaamme kiinteistöjen, asuntojen ja liikerakennusten erilaisiin eristystarpeisiin. Pystymme toteuttamaan eri tiheyksillä, mitoilla ja teknisillä vaatimuksilla varustettuja eristeitä eri kokoluokissa.

Akustiikkalevyt

Alakatot, seinälevyt

Rakenteelliset eristeet

Jäykät levyt, kantavat eristeet

Pehmeät lämmöneristeet

Ulkoseinät, katot ja ullakot, väliseinät, välipohjat jne.

Valitse luonnollinen eriste sisä- ja ulkoilman väliin

Kasvavan puun itseensä sitoma hiili varastoituu puukuitupohjaiseen eristemateriaaliin rakennuksen tai eristeen koko elinkaaren ajaksi.

 

Samalla toimiva eristys vähentää rakennusten lämmitykseen kuluvaa energiaa.

 

Voimme siis saavuttaa kestävän, ympäristöystävällisen ja ihmisille terveellisen lopputuloksen yhdellä kertaa.

Ajankohtaista

Tällä hetkellä keskitymme intensiivisesti tuotekehitysprojekteihin yhdessä strategisesti valikoitujen asiakkaidemme kanssa. Valmistamme Suomessa sijaitsevalla pilot-linjallamme tuotenäytteitä erilaisiin koeprojekteihin.

 

 

Olemme avoimia uusille kotimaisille ja kansainvälisille tuotekehityshankkeille sekä kaupallisille yhteistyömahdollisuuksille. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan puu- ja luonnonkuitupohjaisten materiaalien soveltuvuutta omaan tarpeeseesi, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon seuraavista askelistamme ensimmäisenä!