Fiberwood, vihreä taustakuva

Avoimet työpaikat

Rakennamme tiimiä, joka luo uutta ja haastaa vallitsevat perinteet.

Me Fiberwoodissa pistämme oman kortemme kekoon ilmastonmuutoksen hidastamisen ja kestävän kehityksen puolesta. Työmme vaikuttaa suoraan siihen, että meille ja tuleville sukupolville olisi tarjolla turvallisia sekä terveellisiä eriste- ja pakkausmateriaaleja. Jotta visiomme muuntuu valmiiksi tuotteiksi ja ratkaisuiksi, haemme lisää resursseja tuotekehitykseen, tuotantoon ja muihin toimintoihin uraauurtavan materiaaliteknologian parissa.

Tee töitä kestävän tulevaisuuden puolesta!

Etsimme innokkaita ja motivoituneita henkilöitä osaksi kasvuamme. Jos sinulla on intohimoa ja halua tehdä merkityksellistä työtä, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia uutta joka päivä. Ja muuttaa maailmaa kuitu kuidulta.

Meillä on käsissämme tulevaisuuden ratkaisuja, joille on selkeä tarve. Näemme innovaatioillamme valtavan potentiaalin ja loistavat mahdollisuudet onnistua läpimurrossa. Uuden luominen kiehtoo. Siihen sisältyy riskejä, mutta myös mahdollisuuksia. Tässä työssä onnistuminen vaatiikin sitkeyttä ja kykyä sietää epävarmuutta ja keskeneräisyyttä.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?

Meitä fiberwoodilaisia ei rajoita vakiintuneet käsitykset ja tavat tehdä asioita. Olemme asemoituneet johtamaan, haastamaan ja uudistamaan kokonaisia toimialoja. Helppoa ja mukavaa tai ei, vähähiilisiä ratkaisuja on löydettävä paitsi lainsäädännön asettamien velvoitteiden myös maapallon tulevaisuuden vuoksi.

Työssämme korostuvat ympäristöarvot, insinööriosaaminen ja jatkuva innovointi. Joukossamme on tekijöitä teknologiaamme kehittäneistä tohtoreista tuotannon avainpelureihin. Lue meistä lisää ja hae mukaan!

Arvomme

  • Ympäristön hyväksi: Me olemme sitoutuneet kehittämään ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja fossiilisille materiaaleille ja toimimaan vastuullisesti planeettamme hyvinvoinnin puolesta.
  • Ihmisten hyväksi: Puu- ja luonnonkuitupohjaiset eristemateriaalimme huolehtivat rakennusten ja niissä asuvien ihmisten terveydestä.
  • Luotettava ja arvostettu kumppani: Olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja innovointikyvystämme. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme arvostavat meitä sitoutumisestamme teknisesti erinomaisten tuotteiden kehittämiseen.
  • Autamme toisiamme onnistumaan: Olemme tiivis yhteisö, jossa yhteistyö ja toistemme tukeminen on kaiken ytimessä. Yhdessä saavutamme enemmän.

Startupin mahdollisuudet vaikuttaa motivoivat minua.

Karita Kinnunen-Raudaskoski, CTO

Kiinnostuitko?

Valitettavasti meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja. Jos olet halukas liittymään tiimiimme, lähetä avoin hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Tietoa meistä

Olemme materiaaliteknologia-startup, joka kehittää fossiilittomia rakennusteollisuuden eristeitä ja pakkausmateriaaleja metsäteollisuuden sivuvirroista ja luonnonkuiduista. Hyödynnämme hukkaa jalostamalla siitä kierrätettäviä ja hiiltä sitoneita arvokkaita materiaaleja lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Hengittävät, kierrätettävät ja kompostoituvat eriste- ja pakkausmateriaalimme ovat ekologisia vaihtoehtoja mineraalivillapohjaisille eristeille ja solumuovipohjaisille pakkauspehmusteille.

Fossil-free insulation and packaging – The clear choice for a greener and cleaner planet.

Perustamisvuosi: 2019

Fiberwoodilaisia: 10

Toimipaikat: Järvenpää, Jyväskylä, Hämeenlinna

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon seuraavista askelistamme ensimmäisenä!