Pakkausmateriaalit

Muovittomat sisäpakkaussuojat

Kehitämme puu- ja luonnonkuiduista uusia, muovia korvaavia pakkausmateriaaleja, jotka tarjoavat ympäristöystävällisen, kierrätettävän ja innovatiivisen vaihtoehdon perinteisille pakkaussuojille ja pehmusteille.

 

Styroksin ja kuplamuovin korvaaminen pakkaamisessa edellyttää, että biopohjainen materiaali on aidosti biohajoavaa, edullista ja sitä voidaan tuottaa tonnikaupalla.

 

Tähän me tähtäämme.

Tuoteportfolio

Kehitämme ympäristöystävällisiä ratkaisuja erilaisiin pakkaussovelluksiin. Pystymme toteuttamaan sekä jäykkiä että taipuisia materiaaleja. Tässä muutamia esimerkkejä tulevasta tuotevalikoimastamme:

Suojapakkaukset

Sisäpakkausratkaisut, lämmöneristys, pehmustus, suojaus, erottelu

Puusta pakkaus­materiaaliksi ja siitä takaisin mullaksi

  • Ekologisuus: Puu on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttö pakkausmateriaaleissa vähentää muovijätteen määrää ja riippuvuutta ei-uusiutuvista resursseista.
  • Hiilivarasto: Puukuitupohjaisissa materiaaleissamme on kasvavan puun sitomaa hiiltä eli ne toimivat hiilivarastona elinkaarensa ajan. Tämä auttaa torjumaan ilmastonmuutosta ja vähentämään kasvihuonepäästöjä.
  • Kierrätettävyys: Materiaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan hyödyntää uudelleen monia kertoja. Tämä edistää kiertotaloutta ja vähentää jätteen määrää.
  • Biohajoavuus: Kompostoituvat pakkausmateriaalit hajoavat luonnossa ilman haitallisia jäämiä. Tämä auttaa vähentämään ympäristöhaittoja.

Ajankohtaista

Tällä hetkellä keskitymme intensiivisesti tuotekehitysprojekteihin yhdessä strategisesti valikoitujen asiakkaidemme kanssa. Valmistamme Suomessa sijaitsevalla pilot-linjallamme tuotenäytteitä erilaisiin koeprojekteihin.

 

Olemme avoimia uusille kotimaisille ja kansainvälisille tuotekehityshankkeille sekä kaupallisille yhteistyömahdollisuuksille. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan puu- ja luonnonkuitupohjaisten materiaalien soveltuvuutta omaan tarpeeseesi, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon seuraavista askelistamme ensimmäisenä!